Skip to main content

Seekordne Maitserännak viib meid 7-käigulisele õhtusöögile Itaalia Rivierale.

Hoolikalt kombineeritud roogasid täiustavad Itaalia parimad veinid. Toitudest ja Itaalia toidukultuurist räägib Ocean 11 peakokk Marianne Laht. Veinimaailma salapärased uksed avab sommeljee Juri Brattšik Bestwine’ ist.

Üritus toimub 12.04.2024 ning algab kell 19:00. Palume saabuda veidi varem.

Menüü

  • Cavolfiore in tre modi e lillkapsas kolmel erineval viisil
  • Riso rane e crescione e riis konnakoibade ja värske vesikressiga
  • Zuppa di pesce d’acqua dolce e tomatine mereanni raguu
  • Spiedini di lumache gratinati alle erbe e teod ürtidega
  • Fondutta di erborinati con prre e pane di grani antichi e juustu ja pirni püree
  • Cialda di polente/ salsa verde e polenta krõps salsa verdega
  • Tortelli di Carnevale alla milanese / chiacchiere di Carnevale e taigna pallid magusa kreemiga, mandariini sorbee, tsitruse krõbusk

Veinid

  • 2022 Soave Classico DOC, Villa Girardi, Veneto
  • 2021 Chardonnay Riserva, Castel Firmian, Trentino DOC
  • 2022 Komaros Rosé, Garofoli, Marche IGT
  • 2022 Vermentino di Sardegna „Soprasole” DOC, Pala
  • 2021 „Dorato” Passito Bianco, Garofoli, Marche IGT
  • NV Rotari „Cuvée 28+” Blanc de Blancs Brut Trento DOC, Mezzacorona

7-käigulise menüü maksumus koos sobitatud veinide ja tervitusjoogiga on 111.-

Broneeri laud siit või kirjutades otse ines@ocean11.ee.