Skip to main content

Kutsume teid veiniõhtusöögile, mis on täis imelisi maitseid ning põnevat infot veinimaailmast. Koostöös Prike ja sommeljee Hannes Aedlaga oleme kokku pannud parimaid maitsekombinatsioonid, mis rõhutavad iga roa ja veini ainulaadsust. Olge valmis avastama uusi maitseelamusi ja sukelduma maailma, kus toit ja vein moodustavad harmoonilise dueti.

Serveerimisele tuleb…

Aadress: Logi tn 4/2, Tallinn. Broneerige oma kohad juba täna ja valmistuge kogema unustamatut veiniõhtusööki Ocean 11 restoranis.

Lisaks on võimalus seda eksklusiivset elamust osta ka kingitusena! Kinkekaart sisaldab 5-käigulist gurmeeõhtusööki koos sobitatud jookidega ühele. See on täiuslik kingitus kõigile, kes armastavad unikaalseid maitseelamusi. Kinkekaarti saad soetada kohapealt või ines@ocean11.ee. Tee erilisele inimesele kingitus, mis jääb meelde!