Skip to main content

Eesti üks oodatumaid gastronoomiasündmusi naaseb sel aastal 13-23. veebruaril, tuues toidusõpradeni parimad maitsed üle Eesti. Sel aastal osaleb ka Ocean 11 restoranide nädalal just selleks sündmuseks loodud erimenüüga!

Broneerimine avatakse 30. jaanuaril. Lisainfo menüüde ja broneerimise kohta Toidunautleja kodulehel: www.toidunautleja.ee

2-käiguline menüü
Hirve carpaccio (G) – trühvlimajo / must trühvel / parmesan / rukola / seedermänniseemned
Tummine Belgia šokolaad (V) – mustad kirsid / musta leiva jäätis / kadakasiirup
20€
3-käiguline menüü
Burrata – heirloom tomat / basiilikupesto / tomatitolm / tsitrusekaste
Hiidlest (55°C) (L)- võine herne kreem / austerservik spinatiga / šampanjakaste / forellimari
Tummine Belgia šokolaad (V) – mustad kirsid / musta leiva jäätis / kadakasiirup
40€
Kaheksajalg pastaga
Martsipani moonikook
toit