Skip to main content

Rikkalik mereannivaagen (L,G)

- 2-le

49

- 4-le

92

Värske auster, sibula-kurgi mignonette

5.5

Karamelliseeritud kitsejuust (G)

13

marineeritud peedid/ / pekaanipähkel/ pirn/ balsamico kaaviar

Linnumaksa patè

14

praetud foie gras/ viigimarja-vaarika želee/ brioche

Grillitud hiidkrevetid (G)

14

kõrvits/ safrani-ingveri aioli

O11 külmsuitsutatud Pähkla forellifilee

15

mädarõika toorjuust/ kurgi-õuna tartar/ sidruni tuille

Eesti lihaveise tar-tar (L)

16

musta küüslaugu-trühvli kaste/ Peipsi sibul/ krõbe sai

LASTELE

Krõbe kala

10

friikartulid / tomati-kurgisalat/ hapukoorekaste

Koorene krõbekana pasta

9

Friikartulid trühvlimajoga

8

Bataadifriikad trühvlimajoga

8

Sinimerekarbid

18

veini-koorekaste/ röstitud baguette ürdise küüslauguvõiga
* Friikartuli lisand aioliga 6

Portobello steak (V)

20

kõrvitsakreem/ päikesekuivatatud kirsstomatid/ miso-india pähklikaste

Pardifilee (G)

22

porgandi-ingverikreem/ hooajalised köögiviljad/ kirsi-tüümianikaste

Praetud valge kala (L, G)

24

kirsstomatitega salat/ vermuti-sinimerekarbikaste

Grillitud kaheksajalg (G)

28

kartuli-trühvlikreem/ tomati-oliivi raguu

Saaremaa hirve välisfilee (G)

29

musta küüslaugu- ja maapirnikreem/ kadakamarja-veini kaste

Šokolaadi fondant

10

vaniljejäätis/ Maraschino kirsid/ soolakaramelli-rosmariinikaste

Soe õuna crumble

8

vanilje-amarettkaste/ krõbe mandel

Crème Brule

9

G – gluteenivaba  L – laktoosivaba  V – vegan