LASTELE
Home » Menüü
Rikkalik mereannivaagen (L,G)
- 2-le
49
- 4-le
92
Värske auster, sibula-kurgi mignonette
5.5
Karamelliseeritud kitsejuust (G)
13
marineeritud peedid/ / pekaanipähkel/ pirn/ balsamico kaaviar
Linnumaksa patè
14
praetud foie gras/ viigimarja-vaarika želee/ brioche
Grillitud hiidkrevetid (G)
14
kõrvits/ safrani-ingveri aioli
O11 külmsuitsutatud Pähkla forellifilee
15
mädarõika toorjuust/ kurgi-õuna tartar/ sidruni tuille
Eesti lihaveise tar-tar (L)
16
musta küüslaugu-trühvli kaste/ Peipsi sibul/ krõbe sai
Krõbe kala
10
friikartulid / tomati-kurgisalat/ hapukoorekaste
Koorene krõbekana pasta
9
Friikartulid trühvlimajoga
8
Bataadifriikad trühvlimajoga
8
Sinimerekarbid
18
veini-koorekaste/ röstitud baguette ürdise küüslauguvõiga
* Friikartuli lisand aioliga 6
* Friikartuli lisand aioliga 6
Portobello steak (V)
20
kõrvitsakreem/ päikesekuivatatud kirsstomatid/ miso-india pähklikaste
Pardifilee (G)
22
porgandi-ingverikreem/ hooajalised köögiviljad/ kirsi-tüümianikaste
Praetud valge kala (L, G)
24
kirsstomatitega salat/ vermuti-sinimerekarbikaste
Grillitud kaheksajalg (G)
28
kartuli-trühvlikreem/ tomati-oliivi raguu
Saaremaa hirve välisfilee (G)
29
musta küüslaugu- ja maapirnikreem/ kadakamarja-veini kaste
Šokolaadi fondant
10
vaniljejäätis/ Maraschino kirsid/ soolakaramelli-rosmariinikaste
Soe õuna crumble
8
vanilje-amarettkaste/ krõbe mandel
Crème Brule
9
G – gluteenivaba L – laktoosivaba V – vegan